top of page
iStock-859723620.png

Het Twinkelfeetjes verhaal

Het verhaal van Twinkelfeetjes begon al vele jaren geleden... Het doel is om "pre-loved" kinderkledij een nieuw leven te geven. Enerzijds is het leuk om kledij een nieuw leven te geven. Anderzijds is het ecologische verhaal ook belangrijk en beperken we CO2 uitstoot. Deze twee aspecten dragen we hoog in het vaandel.

Daarnaast is het ook leuk winkelen bij Twinkelfeetjes. Een leuke, hippe en frisse winkel, met heel veel keuze en inspiratie. Zeker een bezoek waard dus. 

Sinds kort heeft Twinkelfeetjes een nieuwe eigenaar. De vorige bezieler, Sofie, heeft jammer genoeg ons veel te vroeg verlaten. Annelies, die nu de winkel verder zet, doet dit ter ere van Sofie en probeert zo het enthousiasme er in te houden. Sofie, we missen je!

Het aanbod van Twinkelfeetjes is voor kinderen, zowel de stoere prinsen, als de knappe prinsessen. Van 0 maanden tot 14 jaar.

 

En voor de jongsten hebben we ook de hele uitzet voor de eerste maanden. Van parken tot verzorgingskussens, tafel, ...

Maar deze kapoenen spelen ook graag. Bij Twinkelfeetjes bieden we speelgoed aan voor jong en minder jong. ;-)

En voor de boekenwurmen hebben we een pracht van een aanbod. Van Suske en Wiske tot Geronimo Stilton en al zijn avonturen. Maar ook Musti, Bumba en Nijntje zijn van de partij.

Wil je het allemaal eens beleven? Van harte welkom in onze TwinkelWinkel!

bottom of page