top of page

FAQ

 • Wat kan ik bij Twinkelfeetjes allemaal binnenbrengen?
  Je kan volgende items binnenbrengen voor verkoop: - Kinderkledij van 0 tot 14 jaar - Babyuitzet - Schoenen - Kinderboeken - Speelgoed - Kinderstoelen - Autostoelen
 • Hoe breng ik items binnen?
  Kleding, speelgoed of babyuitzet bij ons wil binnenbrengen kan dit uitsluitend na afspraak, dit kan telefonisch of via mail. Voor zomerkleding worden er afspraken ingepland vanaf december. Voor winterkleding vanaf juni. Maak tijdig je afspraak, wij zijn namelijk zeer snel volgeboekt. Wij vragen de kleding en schoenen zelf thuis al aan een selectie te onderwerpen. Alle kleding en schoenen moeten aan enkele voorwaarden voldoen. Er wordt uitsluitend kleding aangenomen uit recente collecties van bekende merken(max. 2 jaar), zonder beschadigingen, vlekken en pluizen. De kleding moet gewassen en gestreken aangeleverd worden. Schoenen moeten gepoetst zijn en propere zolen hebben. Wij nemen max. 30 kledingstukken aan per klant. Bij aanvang van de inbrengafspraak deel je ons mee of je ingebrachte kledingstukken in de solden periode mogen aangeboden worden. Wanneer deze niet mogen verkocht worden in de solden periode dien je dit zelf te melden en de niet verkochte kledingstukken te komen ophalen voor de solden periode. Wanneer je kleding komt binnenbrengen blijf je bij de selectie. Op die manier kan je de kleding die niet voldoet onmiddellijk terug meenemen. De kledingstukken die voldoen worden opgelijst en krijgen een volgnummer volgens afspraak en verschijnen volgens dat nummer in de winkel. De binnengebrachte kleding wordt uiteraard geruime tijd voor de solden periode in de winkel aangeboden (volgens afspraakvolgnummer).
 • Wat gebeurt er met de niet verkochte items?
  Je krijgt eveneens de keuze om de niet verkochte kledingstukken (na de solden periode) komen op te halen of te schenken aan het goede doel. Wanneer je kiest om de kleding op te halen heb je een maand na de solden de tijd om dit te doen. Winterkleding moet uiterlijk 28 februari opgehaald zijn, voor zomerkleding is dit 31 augustus. Na afloop van deze termijn (afhaalmaand) worden de kledingstukken door ons aan het goede doel geschonken.
 • Hoe wordt de prijs bepaald van een item?
  De verkoopprijs van de artikelen wordt door ons bepaald. Twinkelfeetjes verkoopt en etaleert uw ingebrachte kleding met veel enthousiasme. Voor de prijsbepaling houden wij rekening met verschillende criteria: het merk, de aankoopprijs, de algemene staat, de collectie, …
 • Hoeveel krijg ik van de verkoopprijs?
  Na verkoop is 40% van de verkoopprijs voor jou. Dit percentage geldt eveneens voor babyuitzet en speelgoed.
 • Hoe verloopt de uitbetaling?
  Voor een uitbetaling van de verkochte artikelen mag je steeds langskomen zonder afspraak. Dit gebeurt cash of per overschrijving. Dit bedrag blijft tot uiterlijk 1 jaar na de inbrengdatum beschikbaar. Wij waken met de nodige zorg over uw ingebrachte artikelen maar zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte en/of gestolen artikelen. De ingebrachte artikelen zijn niet verzekerd tegen bijvoorbeeld brand- en/of waterschade. Wanneer u kledij of andere artikelen bij ons binnenbrengt, aanvaardt u hiermee ook onze werkwijze.
bottom of page