top of page

Drie seizoenen van duurzame impact
met een besparing van +600 ton CO2!

Bij TwinkelfeetjeS geloven we dat elke stap telt als het gaat om de bescherming van onze planeet. We zijn er trots op te kunnen melden dat we gedurende de afgelopen drie seizoenen op rij meer dan 200 ton CO2 hebben bespaard per seizoen. Dit is niet zomaar een getal; het is een getuigenis van onze voortdurende inzet voor duurzaamheid en onze toewijding aan een groenere toekomst.

 

Hoe hebben we dit bereikt?
Door ons te richten op het promoten van tweedehands kinderkleding. Elke keer dat een ouder kiest voor een tweedehands kledingstuk in plaats van een nieuw geproduceerd item, wordt er een aanzienlijke hoeveelheid CO2 bespaard die anders zou worden uitgestoten tijdens het productieproces. Naast CO2-besparing draagt het hergebruik van kleding ook bij aan het verminderen van waterverbruik, afval en het gebruik van schadelijke chemicaliën die vaak geassocieerd worden met kledingproductie.

 

Onze klanten spelen een cruciale rol in deze prestatie. Door te kiezen voor TwinkelfeetjeS kiezen ze niet alleen voor stijlvolle en betaalbare kinderkleding, maar ook voor een bewuste en verantwoordelijke levensstijl. Elke aankoop bij Twinkelfeetjes is een stem voor duurzaamheid, een keuze voor een betere toekomst voor onze kinderen.

 

3 seizoenen, dat zijn 9000 bomen

De besparing van 200 ton CO2 per seizoen is vergelijkbaar met het elimineren van de uitstoot van bijna 150 auto's in een jaar of het planten van bijna 9000 bomen. Dit zijn cijfers die ertoe doen en die laten zien dat onze gecombineerde inspanningen een verschil maken.

 

Bij TwinkelfeetjeS zijn we vastbesloten om op dit pad verder te gaan. We zullen blijven streven naar meer duurzaamheidsinitiatieven, samenwerken met onze gemeenschap en onze klanten blijven informeren over de voordelen van hergebruik. Hierbij willen we iedereen bedanken die ons heeft gesteund in deze reis. Laten we samenwerken aan nog meer seizoenen van positieve impact!

 

#Twinkelfeetjes #prelovedkinderkledij #DuurzameMode #GroeneToekomst

bomen
bottom of page